Booksinih 10 godina

Booksinih 10 godina

Booksa slavi rođendan. I to ne bilo koji, već ni manje ni više nego deseti!

Za tih deset godina bilo je tu svega i svačega, a između ostalog i radionica čiji se radioničari uvijek i rado u Booksu vraćaju.
Kao recimo u utorak, 9.12. u 18:30. Pa da citiramo same Booksine stranice:

"Booksina Radionica kreativnog pisanja Zorana Ferića ne samo što je popularno mjesto za druženje, već i vrlo konkretna odskočna daska u profesionalni svijet književnosti. Kroz dosadašnjih 10 radionica prošlo je više od 100 polaznika, a mnogi od njih kasnije su objavili svoju prvu knjigu. Neki od tih danas pravih pisaca, a nekad naših radioničara pročitat će nam što skrivaju u ladicama i prisjetiti se dana kad su bili đaci. Svoje priče čitate će Andrija Škare (kojem u izdanju CeKaPea uskoro izlazi zbirka Život svijeta koji će doći), Vladimira Becić (naša poznata teen i fantasy autorica), Dario Rukavina (kojemu bi također, ako se sve zvijezde dobro poslože, trebala izaći nova zbirka) i Ksenija Kušec (koja se trenutno odmara od pohvala kritičara za zbirku Reci mi sve)."

Više o slavljeničkom programu na http://www.booksa.hr/vijesti/sve/booksa-slavi-10-godina#.VHfN-7CMq-Y.facebook1.12.2014.